Jazeker! Ambi’eauty is een echt bedrijf, gevestigd in Rijkevorsel (België). 

Ambi’eauty is een commerciële naam onder AmbitionZ Vof met ondernemingsnummer: BE 0637.854.479

Elke zending is standaard voorzien van verzekering met een waarde tot € 500,00. De juwelen van Kinsley Armelle zijn té kostbaar om ze zomaar zonder verzekering te versturen.

Dit betekent ook dat je moet aftekenen ‘voor ontvangst’.

Omdat er ‘voor ontvangst’ moet worden afgetekend, is het belangrijk dat er iemand aanwezig is om je bestelling in ontvangst te nemen.

De verzending verloopt via Post NL. Wanneer je niet thuis bent, komt de bezorger graag nog een tweede keer langs. Wanneer je dan nog niet thuis bent, wordt er een briefje achtergelaten met het adres waar je het pakje kan ophalen.

Meer informatie vind je op postnl.be

Jazeker! Zodra je zending wordt verstuurd, ontvang je een URL met de Track & Trace. Zo kan je je pakketje perfect volgen en kijken wanneer je het kan verwachten.

Dat is niet voorzien. Maar sowieso worden alle juwelen zeer uitvoerig gecontroleerd alvorens ze worden verstuurd. Hierdoor kan je er gerust in zijn dat de juwelen volledig in orde zijn.

Is er toch iets mis volgens jou? Laat het dan – onmiddellijk na ontvangst – weten per mail. We bekijken dan geval per geval wat we kunnen doen.

Alle Kinsley Armelle juwelen zijn gemaakt van 100% natuurlijke gesteenten. Hierdoor is er geen enkel steentje hetzelfde. Soms betekent dat ook dat er een oneffenheid is in de steen. Dit is geen beschadiging, maar dat komt door het feit dat de stenen in hun natuurlijke vorm worden verwerkt in de juwelen.

Natuurlijk! Je bent van harte welkom. Het is wel belangrijk om hiervoor eerst een afspraak te maken. Op die manier ben je er zeker van dat je terecht kan.

Uiteraard kan dat! Heel graag zelfs.

Stuur me even een mailtje via info@ambieauty.be. Ik bezorg jou dan alle nodige informatie. 

We doen er alles aan om je bestelling binnen de 24 uur te versturen, sowieso binnen de 48 uur nadat je je bestelling hebt geplaatst en betaald.

Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een URL met een Track & Trace. Zo kan je je pakketje volgen.