EEN greep uit de vele reacties

Amber is heel professioneel en je voelt dat ze echt begaan is met haar klanten en het beste wil. De adviezen die ze geeft zijn eerlijk. De locatie is ook top! Het salon is heel gezellig aangekleed en zeer hygiënisch. Een echte aanrader 😍

Julie / Gelaatsbehandeling

Echt een aangename ervaring. Werkt hygiënisch en is super vriendelijk. Een gezellige babbel tijdens de behandeling is gegarandeerd en ze doet er alles aan om het jouw zo comfortabel mogelijk te maken.

Anoniem / Pedicure

Enkele maanden geleden was ik op zoek naar een pedicure in m’n buurt, mijn keuze viel bij Ambi’eauty. Het is een gezellig ingericht salon, je word vriendelijk ontvangen, Een verzorgde en ontspannende behandeling, leuke babbel. Ik ben een tevreden klant en kom graag terug!

Anoniem / Medisch pedicure

Wimperlifting door Amber laten doen. Heel aangename behandeling! Amber is super zorgzaam en legt heel duidelijk elke stap uit. Je weet precies wat je te wachten staat en… het resultaat mag ook echt gezien worden!

Ann / Wimperlifting

Ik ga altijd bij Amber voor een sugarwaxing van mijn volledige benen en mijn gelaat. Ik ben zeer tevreden en Amber is een topmens die voor een fantastische sfeer zorgt. Het prachtig ingerichte salon zorgt ervoor dat je alles even kan vergeten en gewoon kan genieten.

Eline / Sugar Waxing

Wauw. Ik heb er geen andere woorden voor. Amber is superlief en één van die mensen die je energie geeft. Je stapt volgens mij gegarandeerd buiten met een goed humeur. Salon zelf is mooi, knus en brandschoon. Ik was zo onder de indruk dat ik direct een nieuwe afspraak maakte.

Laura / Sugar Waxing

Het was mijn eerste ervaring met sugar waxing, maar zeker niet de laatste! Amber legde alles grondig uit en werkte zeer netjes. Ook een leuke babbel gehad. Merci Amber! 🙂

Tess / Sugar Waxing

Ik ben heel aangenaam ontvangen geweest door Amber en de sfeer tussen ons was ook gezellig. Ik ben heel tevreden met mijn medische pedicure!

Mawa / Medisch pedicure

Zeer vriendelijke opgewekte en attente jonge dame, Persoonlijk ga ik voor medische pedicure, wat een verwennerij!! Kan deze zeker aanraden.

Chantal / Medisch pedicure

Mijn teennagels zagen er allesbehalve fraai uit. Nu na geregeld een medische pedicure bij Amber zie je de nagels beurt na beurt opfleuren. Happy feet 👣 En een erg vriendelijke en zorgzame Amber krijg je er bovenop. Wat kom ik hier graag. De laatste 2 keren een kleurtje op de nagels en blij de zomer in. Een aanrader. Hilde

Hilde / Medisch pedicure

Zeer professionele behandeling, op mijn maat, wat ik heel hard heb geapprecieerd. Amber luistert goed naar wat je wenst, geeft veel info en heeft kennis van zaken. Ik kan ze zeker aanraden!

Dominiek / Gelaatsbehandeling

Amber gaf me meteen een enorm comfortabel gevoel, je merkt dat ze haar werk echt met plezier doet en doet er alles aan om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ik blijf hier terug komen!

Anoniem / Sugar Waxing

Ambi’eauty is een cozy en net beauty salon, vlot bereikbaar met het OV. Mijn ‘sessie’ begon perfect op het afgesproken tijdstip [geen uitgelopen afspraken van cliënten voor mij ofzo]. Amber was super vriendelijk en professioneel, en gaf me op toffe manier advies [duidelijk uitgelegd voor een aangegeven make-up newbie als ik. 😉 ]. De producten waren goed gekozen en vlot + handig aangebracht. Het eindresultaat was top, en heeft me heel wat leuke complimenten opgeleverd. Een aanrader!

Thalia / Make-up